«Η ισχύς εν τη ενώσει»… για το Ρέθυμνο!

Ημερομηνία:
Κατηγορία:
Blog
Κοινοποίηση:
Ρέθυμνο, νυχτερινή λήξη από αέρος

Ο σύνδεσμος Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνου, αντιλαμβανόμενος το δύσκολο τουριστικό περιβάλλον και τις προκλήσεις των καιρών, οι οποίες επιβάλλουν εγρήγορση, δηλώνει παρών και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την τουριστική εξέλιξη του τόπου μας.

Ο στόχος , όπως τονίζει είναι : “η διαρκής αναγνωρισιμότητα του Ρεθύμνου σε συνάρτηση με την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο φάσμα του τουρισμού.

Για το λόγο αυτό, ο Σύνδεσμος, συμμετέχοντας στην τουριστική επιτροπή του δήμου Ρεθύμνου, παράλληλα ξεκίνησε συναντήσεις με Δήμους του νομού μας , επιδιώκοντας στην ένωση όλων των δυνάμεων του τόπου γαι την από κοινού ανάδειξη του.

Για την επίλυση των προβλημάτων που συναντάμε σε καθημερινή βάση, για την δημιουργία ενιαίας στρατηγικής και συγκρότηση ενός marketing plan 5ετίας .

Για την ανάδειξη νέων προορισμών και προϊόντων του τόπου μας με έμφαση τη φύση, τον πολιτισμό, την φιλοξενία , την γαστρονομία αλλά και την ιστορία. Για την τουριστική εκπαίδευση και την προετοιμασία της νέας γενιάς που με ποιοτικά και σύγχρονα μέσα θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και (εν τέλει) θα συντελέσει στον καθορισμό του BRAND NAME της περιοχής.

O σύνδεσμος Τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνου δηλώνει παρών, με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αγάπη για τον τουρισμό και προτείνει:

Δημιουργία marketing plan το οποίο όμως κάθε Δήμος θα ακολουθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Ενιαία συμμετοχή στις εκθέσεις.
Δημιουργία ενός κοινού BRAND NAME για την περιφέρεια του Ρεθύμνου. Κάθε Δήμος θα το επικοινωνεί τα χαρακτηριστικά του.
Πληροφοριακό υλικό, έντυπο και οπτικοακουστικό με βάση το marketing plan και διανομή μέσα από τα γραφεία και λεωφορεία των τουριστικών γραφείων Ρεθύμνης.
Διαδικτυακούς τουριστικούς οδηγούς με στόχευση και επαγγελματισμό οι οποίοι να συνάδουν με την σύγχρονη ψηφιακή εποχή .
Βελτίωση οδικού δικτύου, καθαριότητα και σωστή σήμανση στα σημεία ενδιαφέροντος.
Εκπαιδευτικά σεμινάρια με συν-διοργάνωση και του συλλόγου τουριστικών πρακτόρων
Ο σύνδεσμος τουριστικών πρακτόρων θα αναλάβει την πρωτοβουλία να καθοριστεί ο προσεχής Μάρτιος σαν «Μάρτιος- μήνας εξορμήσεων στα χωριά», με δωρεάν εκδρομές για το προσωπικό των τουριστικών γραφείων, ξενοδοχείων, φοιτητών και τις οικογένειές τους..

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/02/22 με εκπροσώπους του Δήμου και του Τουρισμού από τον Αγίο Βασίλειο με μία εποικοδομητική συζήτηση υποσχόμενη για το μέλλον…”

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας!