Επίσκεψη Επιτροπής ECTAA

Ημερομηνία:
Κατηγορία:
Δελτία Τύπου
Κοινοποίηση:
Επίσκεψη Επιτροπής ECTAA

Κατόπιν δικής μας πρόσκλησης υποδεχτήκαμε σήμερα την εκτελεστική επιτροπή της ECTAA.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ECTAA περπάτησαν και ξεναγήθηκαν για περίπου 2,5 ώρες στην πόλη Ρεθύμνου.
Στην συνέχεια τους παρατέθηκε δείπνο από τον Σύνδεσμο μας, παρουσία του προέδρου μας Στράτου Μπερέτη , με την συμμετοχή του δήμαρχου κυρίου Μαρινάκη , της αντιδημάρχου κυρίας Μπιρλιράκη , του προέδρου του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου κυρίου Τσακαλάκη και του Διευθυντή Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της Aegean κυρίου Πάρη Επιτροπάκη.
Στην διάρκεια του δείπνου παρουσιάστηκε το Ρέθυμνο σαν ένας πλήρης τουριστικός προορισμός και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα θέματα του τουρισμού.
Οι επισκέπτες μας εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους για την πόλη μας αλλά και την υπόσχεση ότι θα γίνουν μελλοντικά δράσεις της ECTAA στο Ρέθυμνο.
Σημειωτέων ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Preferred Destination» σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για το τρέχον έτος, η Ελλάδα προβάλλεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στα συνεργαζόμενα με την ECTAA https://www.ectaa.org/en (The European Travel agents and tour operators Associations) κράτη.
Είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το μήνυμα αυτής της επίσκεψης, καθώς εν μέσω ιδιάζουσας τουριστικής περιόδου, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προβολής προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού για το 2023

Εκ του ΔΣ

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας!